недеља, 17. јануар 2016.

Planovi za sledeću nedelju

Uh, nije me bilo protekle sedmice. Već znate razlog, škola,  obaveze i sve što sa tim dolazi. Naredna nedelja je prebukirana, bukvalno ne znam šta ću od sebe. Zbog toga, sada razmišljam, i prenosim vam, kakva će biti moja organizacija sledeće nedelje, šta to želim da uradim, kada itd. Bilo bi dobro, tj. ja bih volela, da i vi to učinite u komentare.
Ps. Izvinjavam se što nije bilo posta o vežbanju, zaisa nisam stigla, na raspustu, u februaru, sigurno ću biti redovna, a za ovu sedmicu nisam baš potpuno sigurna.

Ponedeljak: 
-Test iz istorije
-Test iz latinskog (gramatika)
-Odgovaranje iz geografije
-Domaći iz matematike

Kada se vratim iz škole (oko 14:30h, do tri se odmaram a potom sedam da crtam rad (do pet), obnovim geografiju (do pola šest), vežbam srpski i vadim beleške (do osam), učim biologiju (do devet), raspremim svoj krevet, spremim se, i čitam knjigu)

Utorak:
-Rad iz likovnog
-Test iz srpskog (polugodišnji)
-Odgovaranje iz geografije (again)

Dođem kući i odmorim se (do 15h), naučim polovinu reči (do 16h), učim biologiju (do 18h), vežbam zadatke iz hemije (do 19:30h), naučim drugu polovinu reči (do 21h) ostalo ko i predhodnog dana

Sreda:
-Test iz latinskog (gramatikareči, 250 njih)

Sa učenjem krećem u 15h, učim biologiju do 16h, a potom teoriju iz hemije do 17h. Vežbam matematiku do 18h i srpski za takmičenje do 19h. Potom čitam knjigu i vežbam informatiku

Četvrtak:
-Odgovaranje iz biologije (možda)
-Slava kod drugarice

Učim biologiju 15-18h, i hemiju do 20h. Obnavljam biologiju do 21h, potom gledam seriju i čitam knjigu.


Petak:
-Test iz biologije (od njega mi zavisi ocena, sve će biti, a pitanja su takmičarskog ranga)

-Test iz hemije (takođe)

Ostanem sa drugaricama posle škole da prošetamo, dođem kući oko 16h, provežbam srpski za takmičenje i gledam neki film. U 19h počnem da se spremam, a u 20h izađem napolje sa drugaricama kako bih se opustila od stresne sedmice.


Ovo zapravo nije ni upola stresno koliko su bile predhodne, ali pomalo sam se umorila pa mi treba više energije nego inače. Što se biologije tiče, šta da vam kažem, znam da objasnim knjsigu od slova do slova, ali profesorka nas urniše pitanjima i niko ne dobije više od tri. Ukoliko stignem objaviću vam neki post. 

Koji su vaši planovi za predstojeću sedmicu?

1 коментар:

  1. Iako je već sredina tjedna želim ti sreću da uspiješ u svemu i dobiješ pozitivne ocjene. :D
    Ideja mi se mnogo sviđa <3


    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...