понедељак, 19. септембар 2016.

Relax with me - Obaveštenje


Pa, ponedeljak je, mrzim ponedeljke..
No, ovo vam pišem u nedelju veče, kao neko obaveštenje :)
Blogovala sam više od mesec dana svakodnevno! Iskreno, uživala sam, i nisam očekivala da ću toliko izdržati. Ipak, nije mi bilo naporno, i mogla bih nastaviti tim tempom. Ali ipak, neću nastaviti. Došlo je vreme da se više posvetim školi, vežbanju i slobodnom vremenu van interneta, nadam se da razumete. Postovi će izlaziti dva puta nedeljno - utorkom i petkom, nekada i češće. Nakon Nove godine ću to malo izmeniti, ali trenutno neka ostane tako.

Takodje, pokušaću da budem aktivnija na instagramu, pa tako - zapratite me. Ako neki od vas žele da napravimo zajedno neku blogersku zajednicu u vidu profila na instagramu, javite mi se u DM, ili na mejl, da se dogovorimo :)

Izvinjavam se na ovakvom postu, samo sam to želela da vas obavestim, paa, lepo provedite predstojeću nedelju! :)

2 коментара:

  1. Drago mi je da si pisala svaki dan, ali sada je škola kao što si i sama rekla, radujem se svim postovima koje ćeš objavljivati. I da... ja i još par cura imamo grupu na instagramu, pa ako hoćeš možemo te dodati samo mi se javi na insta :)

    petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da si nam se javila, draga <33 Nadam se da će u buduće postovi ponovo biti svakodnevni, ali te u potpunosti razumem, važno je posvetiti se školi :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...