среда, 09. септембар 2015.

Kako iskoristiti slobodno vreme?

Pre svega, ovo je post vezan za iCat kamp, ne sumnjam da ste za njega čuli, a ako ipak niste, ovde sve možete pronaći:http://iamforeverdirectioner.blogspot.rs/Da li vam se nekada dogodilo da jedan duugi period provedete u obavezama, I onda sledi ono “Samo da ugrabim malčice slobode, I radiću to, to I to, neće mi biti dosadno, super ću se provesti.” A onda, kada to slobodno vreme dođe, od puste želje da uradite sve što ste želeli, ne znate šta ćete pre, I na kraju ne uradite apsolutno ništa? Epa, ako jeste, nastavite sa čitanjem.Prva stvar jeste organizacija, uz dobru organizaciju uvek ćete imati dosta slobodnog vremena koje ćete kvalitetno iskoristiti. Ali, to nije tema datog posta, danas pišem o tome kako se zabaviti kada nemate obaveze, I kako najbolje iskoristiti to vreme!

#Jutro je pogodno za:Kada ste ujutru slobodne, imate dve opcije:1.  Da ustanete ranije I imate celo jutro samo za sebe ili2.  Da se opustite I spavate do podne   Ukoliko ste izabrali prvu opciju, imaćete dovoljno vremena da obavite sve. Ukoliko ste navikli da kasnije doručkujete, čim obavite jutarnju rutinu, sipajte flašicu sa vodom, u koju možete iscediti limun, ili dodati cedevitu, obujte patike I pravac napolje! Čak I ako niko ne može sa vama, prijaće vam da se malo osamite I razmislite o svemu. Ukoliko u blizini vaše kuće postoji neka šumica (gde nema životinja, gde su livade I sve je pokošeno), možete otići tamo, disati svež vazduh I uživati. Ukoliko ne, idite pored reke, prošetajte I opustite misli, ili trčite I doteravajte liniju! Ukoliko vam nije do izlaska, izađite barem u dvorište, I uradite jednu seriju vežbi za razbuđivanje. Možete isprobati neku novu jutarnju rutinu, praviti frizure za taj dan, napraviti nešto lepo za doručak. Uzmite različito voće, osecite ga na zanimljiv način, a potom prelijte šlagom ili čokoladom, ili, u malu čašicu sipajte med, a potom dodajte musli ili pahuljice (jako je ukusnoo), a možete pustiti mašti na volju I uraditi nešto skroz drugačije. Dok doručkujete svojih ruku delo, možete odgledati neki jutjub video na temu koja vas interesuje, ili čitati blogove drugih devojaka. Ukoliko vas to opušta, možete pisati sastave, priče, pesmice, ili crtati nešto.Ukoliko ste izabrali drugu opciju, sve ovo pada u vodu. Bićete odmorni I naspavani, I nekada je dobro nadoknaditi san, ali osim doručka I jutarnje rutine, ništa nećete raditi već će vas odmah čekati obaveze. A vi izaberite opciju sami.#Popodne je pogodno za:
Ja ne volim preterano ovo doba dana, navikla sam da tada učim. Ali, tada takođe možete gledati videe I čitati blogove. Možete naći neku zanimljivu seriju I odgledati 4/5 epizoda. Preporučujem vam sajt orginalserije.com, imaju sve vrste serija, ne treba ništa da intstalirate I stvarno su odlični. Predlozi za serije: Pretty Little Liars, Gossip Girl, El Internado. Ili možete odgledati neki film ako nemate vremena za serije.  Smišljajte neke kombinacije, spajajte nespojivo, igrajte se sa bojama.
#Veče je pogodno za:
Šetnje sa društvom, naravno. Ukoliko ste se dogovorili, celo veče možete šetati gradom, pričati, zezati se I zabavljati. A ukoliko ipak ostajete kod kuće, ništa ne propuštate! Isprobavajte neke nove lukove sa senkama za oči, karminima, sjajevima.. Pravite frizure ili lakirajte nokte u neke boje za koje ste zaboravili da imate. Napravite neku kreativnu večeru kao što sam gore navela za doručak. Ukoliko imate viška energije, izađite napolje, prošetajte, trčite, vozite rolere ili biciklo. Predveče odgledajte neki dobar film ili seriju. A ako ujutru nemorate previše rano da ustanete, I možete da ostanete budni do 1,2 uveče, ućuškajte se u krevet u jedanaest, igrajte igrice na telefonu, gledajte instagram, pinterest, we<3it itd. Prelistajte ko vam je na četu a potom se javite nekome sa kime odavno niste razgovarali, a taj razgovor bi vam prijao. Napravite neki dobar smuti, ili neskvik a potom se zavalite, čačkajte telefon uz neku seriju/film I osećajte se kao u bioskopu.To je bilo to za ovaj post, nadam se da vam posle njega neće biti dosadno. Hvalaa iCat jer me pozvala/mi je dozvolila (uzmite kako hoćete) da učestvujem u ovoj diiiivnoj ideji, stvarno me oduševila maštom. Ćaoo :*2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...