среда, 25. новембар 2015.

Potroseni proizvodi #2

Hmm, nisam sigurna koliko je tačno prošlo od predhodnog posta o potrošenim proizvodima, ali, ako se ne varam, rađen je u septembru. Ovog puta imam nešto više proizvoda, ali, neću ih do detalja opisiavti, bilo bi bolje da odmah krenemo..


Prvi proizvod je ova elseve loreal maska za kosu. Miris nema, tj. nije ništa posebno. Nisam je redovno koristila jer mi se kosa i sama brzo masti, a dok bih je nanosila na vrhove kose, slučajno bih je razmazala i po korenu što bi prouzrokovalo brže mašćenje. Nanosi se po principu: nanesete je na krajeve, sačekate 2,3 minuta pa isperete. Nakon korišćenja, kosa mi se lakše raščešljavala, nisam sigurna kolika je cena ali nije bila previše visoka. Sve u svemu, nisam oduševljena, ali maska sasvim konkretno obavlja ono za šta je namenjena i mislim da ću je ponovo kupiti.Ovo je bekutanovo ulje za telo, a kao što vidite, potpuno je izbledelo. Koristila sam ga uglavnom na moru, tako što se čitava namackam njime i ona sunčam. Privlači sunce i brže se crni od njega (opet kažem, ništa previše, ali da, crni se). Ono što je moj problem jeste to, da odmah po stavljanju ulja i izloženosti suncu, počinje da vas pecka jer je očigledno da deluje, ali mene taj osećaj izluđuje pa sam vrlo često odmah uskakala u vodu kako bih se sprala. Uz to, nervira me to što sam bila masna od njega (da li je moguce?). Ali opet, tako i treba da deluje, moj brat koji je inače potpuno beo, dobio je sjajnu boju samo od ovoga. I daa, ne gorite, osim ako niste dug vremenski period izloženi suncu.


Još jedan bekutanov proizvod hahah. Ovu kremu u svako doba imam u kući. Za ruke, za lice, kada su mi usne suve, kada mi iskoči bubuljica.. Ima jako prijatan bebi miris i sviđa mi se.


Zapravo, ja ovu kremu ne koristim. To je za žene od 30+ godina ako se ne varam, tačnije za bore i za zatezanje lica. Moja mama nikada nije koristila takve kreme, a ovu je dobila na poklon i kaže da je oduševljena rezultatima. Odmah je kupila novo pakovanje, što znači da je krema prilično kvalitetna. Ona je iz avon kataloga, pa eto primera šta možete pokloniti mami :)

Ovo je gel za tuširanje iz avona, koristim ga već dosga dugo i potpuno mi je okej, ima vrlo lep i osvežavajuć miris, a ne troši se brzo.

Kod mene uvek ćete maći jednu glicerinskj kremu. Nju koristimk svi u porodici, ali ponajmanje ja (mrzim da su mi ruke masne), ona ima lep miris i ruke su hidrirane nakon korišćenja.


ovo je aurin šljokičasti lak čiji broj ne znam. Uvek sam ga koristila, ali sada se skoreo. Imate sve preporuke za ove male aurine lakove jer, iako je četkica dosta mala, postojani su a nijanse su odlične, sljokice pogotovu!

Ovo je Mejblin maskara koja je prilično stara. Koristila sam je dosta dugo, ali uglavnom sam stavljala još jedan sloj maskare preko ili je nanosila na donje trepavice, prilično je dobra samo ja nisam ljubitelj takvih četkica. Opet kažem, ne sumnjam da ću je ponovo kupiti :)


Ovo je luxe maskara, iz avona. Kao što vidite, četkica je velika i meni se ova maskara baš dopala i dugo je trajala.

Još jedan avon proizvod. Nije potpuno prazan ali potpuno je neupotrebiv. Jedno vreme koristila sam ga neprekidno, ima divan miris i lepa je boja. Vremenom sam zaboravila na njega i sve redje ga koristila. Sada nažalost mogu samo da ga bacim.Ovo je najobičnije labelo sa ukusom(mirisom) jagode. Koristila sam ga dugo i uvek se nađe tu negde. Jako je blago i lepo i ima divan miris, obožavam da koristim BabyLipsove jer oni najbolje hidriraju usne, ali ne mogu ni ovo baciti u drugi plan jer ga često koristim, vrlo je povoljno i sviđa mi se.

Obično kupim aceton koji mi padne pod ruku, i nemam neko posebno mišljenje o acetonima generalno. Dobar je, obavlja svoju funkciju i nema previše jak miris. :)

Ovo mi je savršeno! Iskreno samo sam ovaj lak za jačanje noktiju koristila (kupovala sam ga više puta) i stvarno su nokti jači. Meni je svakoga dana bio nalakiran i nije imalo šanse da puknu, doduše, kada bih ga skinula, bili su mekši, ali ipak jači nego ranije. Razmišljam da probam i GoldeNRose, ali ne sumnjam da ću ovaj avonov opet kupiti.

Moram priznati da me ovaj ajlajner ne oduševljava. To je LUXE iz avona. Kao što vidite četkica je velika a pakovanje malo. Ostavlja dobar trag i relativno dugo traje, ali četkica je jako meka, krivi se i onda dolazi do velikih brljanja i nepreciznog nanošenja. Trenutno mi je Essence 16h, vodootporni čisti favorit, a odmah potom i GoldenRose. Probala sam samo dva avonova ajlajnera, ali nisu mi se baš svideli, ako ste imali suprotno iskustvo, obavezno mi javite!

To su ovomesečni potrošeni proizvodi, a verujem da će vrlo uskoro biti objavljeni novi. Ćaoo :*

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...