четвртак, 17. новембар 2016.

Motivacioni post

"Ono što možeš da zamisliš, možeš i da ostvariš" nemoj zaboraviti ovo! Ne postoji čovek koji ne može da uradi više od onog što misli da može. Ne dopusti sebi da se obeshrabriš, kloneš duhom i upadneš u stanje depresije. Ne dozvoli sebi da budeš poražena. Stvorena si za više! Po rodjenju dobila si najveći dar - život. Zato, dok si živa- živi! Imaj želje i ciljeve. Ne budi skromna, podjednako je loše biti arogantan i pun sebe, i biti zatvoren i omalovažavati se.
Kada padneš, ustani. Uči na greškama, ne ponavljaj ih. Nemoj se uporedjivati sa drugima, ti si jedinka za sebe i ostani to! Budi šta želiš biti, a možeš sve. 
Čak i najduži put počinje prvim korakom. Višegodišnje školovanje počinje prvim danom prvog razreda. Knjiga počinje prvom rečenicom, prvom rečju. Svi krećemo od nule, da li si dovoljno istrajna da opstaneš? Ključ uspeha je upornost, uvek će vas neko podržavati, biti ti vetar u ledja. Uvek ćeš imati nekoga da te motiviše, ukaže na grešku i vrati na pravi put. Čak i kada misliš da nikoga nema, ima, evo, ja sam tu. Verovatno ti ovo ne znači mnogo, ali da, ja sam tu i uvek ću biti, kada god ti zatrebam možeš mi se obratiti.


U redu je oblačiti crnu odeću, slušati tmurnu muziku s vremena na vreme. To ne znači da si gora od drugih. Imaj smelosti da radiš ono što voliš i što ti se dopada. 
Zapamti, ovo je tvoj život, dvoja godina, tvoj trenutak. Niko ti ga ne može oduzeti, niko nije vredan tvojih suza i tvojeg bola. Ako me pitaš da li bih zaustavila vreme, iznenadila bi se odgovorom, iskreno, draga moja, nije ovo neko vreme za zaustavljanje. Život je kratak, svaki tren je bitan. Ustani sa te stolice, pokreni se, ne daj da ti prodje u kuckanju poruka i krivljenju ledja nad računarom. 
Dosta je bilo spavanja, vreme je za akciju! Da li ćeš svojim unucima pričati sa kim si se dopisivala, koliko si pratilaca imala, kako si uredjivala slike? Čemu ćeš se smejati kada ne budeš mogla da ideš u akciju? Ostvari ono želiš, sada, odmah! Obe znamo da možeš.. Srećno!

Znate kako čuveni Lošmi Panda kaže: "Was shining Jadranka, today is your day" hahah :D

Instagram: @smoothieglam14
E-mail:  alkjhjhgfdsatrewq@gmail.com
Facebook: Smoothie Glam
Ask.fm: Smoothieglam14

9 коментара:

 1. SVAKA ČAST! Veoma dobro napisan post i veoma motiviše. Ne znam šta bih više dodala... A Lošmi Panda je legenda!

  introvertna-holandjanka.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Ovaj post je tako napisan da je mene toliko motivisao da su mi nekoliko suze potekle niz lice. Savršeno napisan!!! Nemam reči.

  https://lifeinmystyle311.blogspot.com - Poseti moj blog, komentariši ili se učlani

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti puno, jako mi znači ovakav komentar!! :)
   Hoću, naravno :)

   Избриши
 3. Pomalo sam satecena, jer je ovaj post tako realan i apsolutno sjajan! Znaci, svaka ti cast. Bas je motovisuc, cak sam napravila i skriinspt nekog dela :D
  novi post:Teen Queen

  ОдговориИзбриши
 4. Pozdrav!
  Sjajan post.
  Kao i blog.

  Ako zelis uzvrati follow:emmarecenzija.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 5. Sjajan post!To što si govorila za crnu odjeću i tmurnu muziku to sam ja i zelim zivjeti imam volje.Smatram te odličnom bloggericom.Samo tako nastavi i doći ćeš do zvijezda!
  Svrati kod mene ako možeš ; https://eniiway.blogspot.hr/

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...